Η Alis έφυγε από την Wonderland και τώρα πρέπει να προσαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο που για να επιβιώσει πρέπει να φέρει στα μέτρα της. Σουρεαλισμός, διάβασμα, ταξίδια, παραμύθια, ταινίες, γλυκά, όμορφα χρώματα... όλα όσα χρειάζονται για να μετατραπεί η καθημερινότητα σε μία μοναδική wonderland

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Οι 3 πιο σοκαριστικές υποθέσεις της 10ης Εντολής

Η μοναδική ίσως και ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά θρίλερ της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει και μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις που είδαμε στα επεισόδιά της


1.  Η φρικιαστική έννοια της φράσης "το 'χτισες"
Μια ιστορία που αποδεικνύει πού μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους, όταν ανακαλύψει πως άνθρωποι που βρίσκονται τόσο κοντά του τον κοροϊδεύουν. Ο Σταύρος έχασε τη γυναίκα του, ενώ διατηρούσε σχέση με την κοπέλα που έκανε μαθήματα στο γιο τους. Η τελευταία φαίνεται πως στήριξε πολύ το Σταύρο μετά το χαμό της συζύγου του και έμεινε έτσι στο πλευρό του. Μέχρι να αποδειχτεί πως εκείνη ήταν που τη δολοφόνησε για να τον χωρίσει οριστικά. Όταν ο άνδρας, ανακαλύπτει την αλήθεια, χτίζει  την ερωμένη του σε μια αποθήκη και την αφήνει να πεθάνει εκεί μέσα σε έναν τοίχο χωρίς κανείς να εντοπίσει την ύπαρξή της.

2. Μην... κοροϊδεύεις ίνα μη σκοτωθείς
Το ηθικό δίδαγμα αυτού του επεισοδίου είναι πως πολλές φορές εύκολα κάνουμε πλάκα με κάποιον, ας πούμε το φυτό της τάξης, αλλά αν αυτός έχει μέσα του τον serial killer μπορεί τα γέλια να μας βγουν ξινά. Η Μίνα θα πάρει πολύ βαριά το γεγονός πως οι τρεις φίλοι της με τους οποίους αποφασίζει να πάει διακοπές για διήμερο την κοροϊδεύουν και της φέρονται υποτιμητικά, θα τους "θερίσει" όλους και θα φύγει σαν κυρία από το σημείο του εγκλήματος ισχυριζόμενη πως άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι και σκότωσε τους φίλους της. (ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια)

3. Όταν η ψυχανάλυση έχει πραγματικά αποτελέσματα
Η Νέμεσις που έρχεται πάντα ύστερα από την ύβρη, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως είναι γένους θηλυκού. Τρεις γυναίκες αναγνωρίζουν το βιαστή τους και οργανώνουν την εκδίκηση. Η ψυχολόγος που αναλαμβάνει να βοηθήσει τις γυναίκες μετά το βιασμό, θα είναι και εκείνη που θα δώσει το τέλος στον "βιαστή των ασανσέρ" που κρύβεται πίσω από την κακοποίηση και των τριών τους. 

πηγή: news247.gr