Η Alis έφυγε από την Wonderland και τώρα πρέπει να προσαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο που για να επιβιώσει πρέπει να φέρει στα μέτρα της. Σουρεαλισμός, διάβασμα, ταξίδια, παραμύθια, ταινίες, γλυκά, όμορφα χρώματα... όλα όσα χρειάζονται για να μετατραπεί η καθημερινότητα σε μία μοναδική wonderland

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ροφήματα Starbucks στην Ελλάδα

Η Arla foods φέρνει έτοιμα ροφήματα starbucks στην Ελλάδα. Για μας εδώ στην Πάτρα που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε πρόσβαση στα αμέτρητα και ξεχωριστά ροφήματα και γλυκάκια των starbucks αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό νέο. 



Βασισμένα στον δημοφιλή  καφέ Starbucks Caffè Latte,  οι παγωμένοι καφέδες Starbucks Discoveries είναι απολαυστικά έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα, ότι πιο κατάλληλο για ένα χαλαρωτικό διάλλειμα μέσα στην πολυάσχολη μέρα μας. Τα  παγωμένα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, σε συσκευασία κύπελλο 220ml:
·    Starbucks Discoveries Seattle Latte:  Ένας μοναδικός συνδυασμός πλούσιου καφέ espresso και φρέσκου γάλακτος. Βασισμένο στον αυθεντικό καφέ  Starbucks Caffè Latte.
·    Starbucks Discoveries Chocolate Mocha:  Ένας πλούσιος και κρεμώδης συνδυασμός του έντονου καφέ Espresso Roast με γάλα και γεύσης σοκολάτας. Κλασικός συνδυασμός που έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις των Starbucks.
·    Starbucks Discoveries Caramel Macchiato: Ο αγαπημένος μας καφές, σήμα κατατεθέν των Starbucks, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα καταστήματα το 1987. Χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό συνδυασμό κρεμώδους καφέ Espresso Roast με πιστοποίηση  Fairtrade με γεύση γλυκιάς καραμέλας.   
πηγή: www.businessnews.gr