Η Alis έφυγε από την Wonderland και τώρα πρέπει να προσαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο που για να επιβιώσει πρέπει να φέρει στα μέτρα της. Σουρεαλισμός, διάβασμα, ταξίδια, παραμύθια, ταινίες, γλυκά, όμορφα χρώματα... όλα όσα χρειάζονται για να μετατραπεί η καθημερινότητα σε μία μοναδική wonderland

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έρχονται και στην Πάτρα τα δωμάτια απόδρασης!

Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένονται 5 υποθέσεις στην Πάτρα
Ένας αθώος μελλοθάνατος, μια ημερομηνία εκτέλεσης, μια ευκαιρία απόδρασης. Έχετε 70′ να20141114_535810σώσετε τον καταδικασμένο και να αποδράσετε (Prison Break) .
Ένας διπλός πράκτορας έχει διεισδύσει στην οργάνωση σας. Μπείτε στο λημέρι του, ανακαλύψτε την ταυτότητα του και δραπετεύστε. (MI:Double Agent). CSI Athens Αθήνα 2018.
Τοποθεσία: Εγκληματολογικό εργαστήριο.
Χρόνος: 70 λεπτά.
Στόχος: Βρείτε το κλεμμένο αντικείμενο, τον εγκληματία και δραπετεύστε.
Lost Statues of Knossos: Ένας αρχαιολόγος, ο Jack Travis, εξαφανίστηκε. Ένα εισιτήριο από Αθήνα για Κνωσσό, 5 κλεμμένα αγάλματα. Μπορείτε να βρείτε τα αγάλματα;
Υποθέσεις μυστηρίου, γρίφοι, αδρεναλίνη στα ύψη και… αν μπορείτε αποδράστε. Τα δωμάτια απόδρασης είναι το νέο παιχνίδι μυστηρίου που ξετρελαίνει πολλούς Έλληνες και στην Αθήνα για να βρει κανείς διαθέσιμο δωμάτιο στο athensclue.gr χρειάζεται να περιμένει αρκετές εβδομάδες.
Σύντομα θα αποκτήσει τέτοια δωμάτια και η Πάτρα.
Δύο χώροι με 7 συνολικά δωμάτια λειτουργούν στο κέντρο της Αθήνας και η επέκταση συνεχίζεται πλέον και σε άλλες πόλεις.
«Οι παίκτες έχουν να λύσουν τον γρίφο του κάθε δωματίου και φυσικά πρέπει να προσπαθήσουν ν΄αποδράσουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο και χρειάζεται να λειτουργήσουν ομαδικά. Κυρίως όμως χαίρονται, γελάνε, φωνάζουν κα βγαίνουν ενθουσιασμένοι» δηλώνει η κ. Καλαμάκη.
Και προσθέτει: «Στην Πάτρα θα ξεκινήσουμε με πέντε υποθέσεις. Τα δωμάτια θα είναι πολύ εντυπωσιακά και πιστεύουμε να τα αγαπήσει η πόλη».




Ανυπομονούμε!
official site: adventurerooms.gr
πηγή: happyweek.gr