Η Alis έφυγε από την Wonderland και τώρα πρέπει να προσαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο που για να επιβιώσει πρέπει να φέρει στα μέτρα της. Σουρεαλισμός, διάβασμα, ταξίδια, παραμύθια, ταινίες, γλυκά, όμορφα χρώματα... όλα όσα χρειάζονται για να μετατραπεί η καθημερινότητα σε μία μοναδική wonderland

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Movie Night: The Young and Prodigious T.S. Spivet

Ο απρόβλεπτος κύριος Σπίβετ. Τι να πρωτοπώ για αυτήν την ταινία! Απίστευτη σκηνοθεσία, τέλεια τοπία και καταπληκτικά χρώματα. Παραμυθένια ατμόσφαιρα η οποία συνδυάζεται τέλεια με την περιπέτεια και την εναλλαγή συναισθημάτων. Ο δημιουργός Jean-Pierre Jeunet έχει στο ενεργητικό του πάρα πολύ καλές ταινίες δύο εκ των οποίων ανήκουν στις αγαπημένες μου (amelie, delicatessen). Ο μικρός πρωταγωνιστής έδωσε μαθήματα υποκριτικής και η "μητέρα" του Helena Bonham Carter ήταν όπως πάντα εκπληκτική. 



Περίληψη: Ένας δεκάχρονος εφευρέτης φεύγει από το ράντσο του όπου ζει με τον cowboy πατέρα του και την επιστήμονα μητέρα του και ταξιδεύει για να παραλάβει το βραβείο του από ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ινστιτούτο.

Σκηνή απ'την ταινία με την αγαπημένη μου ηθοποιό και γυναίκα του Tim Burton  Helena Bonham Carter: